Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ABB

Az ABB-ről


Az ABB vezető globális technológiai vállalat, amely lendületet ad a társadalom és az ipar átalakulásának egy termelékenyebb, fenntarthatóbb jövő elérése érdekében. A szoftverek villamosítási, robotikai, automatizálási és mozgási portfóliójához való csatlakoztatásával az ABB kitágítja a technológia határait, hogy a teljesítményt új szintre emelje. A kiválóság több mint 130 éves múltjával az ABB sikerét több mint 100 országban, mintegy 105 000 tehetséges alkalmazott vezérli.

A stratégiánk

A villamosítás, a mozgás, a folyamatautomatizálás, valamint a robotika és diszkrét automatizálás területén elfoglalt erős pozícióinkra építve arra törekszünk, hogy minden érdekelt fél számára kiemelkedő értéket teremtsünk. Vállalati célunk középpontjában a működésünk módja – az ABB Way – a mi stratégiánk megvalósításának eszköze. A technológia határainak feszegetésével és a fenntarthatóság beágyazásával minden tevékenységünkbe munkatársaink új szintre emelik vállalkozásaink teljesítményét. Közös értékeinkkel, erős márkáinkkal és irányítási kereteinkkel együtt az ABB Way alapot ad ahhoz, hogy koncentrált, sikeres, értékteremtő vállalatként működjünk.

Célunk

Az ABB célja, hogy fenntarthatóbb és erőforrás-hatékonyabb jövőt teremtsen a villamosítás és automatizálás terén vezető technológiai pozíciónkkal. Célunk az, hogy miért vállalkozunk. Kifejezi mind azt, amit vállalatként képviselünk, és azt is, hogy mi akarunk lenni a jövőben. Az ABB célja öt „céltéma” szintézise, ​​amelyeket alább részletezünk. Az ABB-nél szenvedélyesen törekszünk a siker megteremtésére . Ez ügyfeleinkkel kezdődik – lehetővé tesszük számukra, hogy új teljesítményszinteket érjenek el. Sikerük minden érdekelt fél sikerét jelenti: alkalmazottaink, partnereink, részvényeseink és a közösségeink számára, ahol dolgozunk. A villamosítás és automatizálás úttörőiként segítünk megbirkózni a világ energiaügyi kihívásaival . Megoldásaink energiahatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az otthonokat, irodákat, gyárakat és közlekedést, az energiát pedig megfizethetőbbé.

Olyan jövőt képzelünk el, ahol a fizikai és a digitális világ egyesül, biztonságosabbá, intelligensebbé és termelékenyebbé téve a műveleteket. Az iparágak átalakításával hozzájárulunk egy virágzóbb és fenntarthatóbb jövő megteremtéséhez. Számunkra a fenntarthatóság a helyes lépés és egyben üzleti lehetőség is. Példát mutatunk azáltal, hogy minden tevékenységünkbe beágyazzuk a fenntarthatóságot . Megoldásaink csökkentik a káros kibocsátást és megóvják a természeti erőforrásokat. Támogatjuk az etikus és humánus viselkedést, hogy hozzájáruljunk az emberek jobb életéhez szerte a világon.

Ha van valami, amiért az ABB elismert, az a technológia terén vezető szerepet tölt be . Az innováció az óta benne van a DNS-ünkben, hogy több mint 130 évvel ezelőtt megalapítottuk, hogy kihasználjuk az elektromosságnak nevezett új technológia előnyeit. A mi embereink teszik a különbséget. Az ő szakértelmük az oka annak, hogy az ügyfelek a legnagyobb kihívásaikkal fordulnak hozzánk. Együtt feszegetjük a technológia határait, hogy növeljük a teljesítményt, új üzleti modelleket alakítsunk ki, és olyan új munkamódszereket találjunk, amelyek ügyfeleink, partnereink és a társadalom javát szolgálják.

 

Rendezés: