Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CARLO GAVAZZI

A Carlo Gavazzi egy nemzetközi csoport, amely elektronikai berendezések tervezésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Az Automation Components a Carlo Gavazzi Group által üzemeltetett alaptevékenység.

Az Automation Components elektronikai vezérlőelemeket tervez és gyárt a globális épület- és ipari automatizálási piacok számára ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező olaszországi, litvániai, máltai és kínai gyáraiban.

A termékek (érzékelők, felügyeleti relék, időzítők, energiamenedzsment rendszerek, szilárdtestrelék, elektronikus motorvezérlők, biztonsági berendezések és terepi buszrendszerek) automatizálási megoldásokat kínálnak az ipari és épületautomatizálási piacok számára.

Tipikus vásárlói a csomagológépek, műanyag-fröccsöntő gépek, mezőgazdasági gépek, élelmiszer- és italgyártó, szállító- és anyagmozgató berendezések, ajtó- és bejáratvezérlő rendszerek, felvonók és mozgólépcsők, valamint fűtő-, szellőző- és klímaberendezések eredeti berendezésű gyártói. A rendszerintegrátorok és forgalmazók további hatékony csatornák a piacra.

A termékeket Európában, Észak-Amerikában és Ázsia-Csendes-óceáni térségben forgalmazzák egy 22 saját értékesítési vállalatból és mintegy 60 független nemzeti forgalmazóból álló hálózaton keresztül.
Rendezés: