Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Otthoni és céges elektromosautó töltőkábel

Webasto elektromos autó töltőkábel

A Webasto töltőkábelek a Webasto márka által készített elektromos járműtöltési eszközök közé tartoznak. Ezek a kábelek rendkívül fontosak a járművek elektromos töltésében, különösen akkor, ha a jármű tulajdonosa otthon, vagy munkahelyén szeretné gyorsan és hatékonyan feltölteni járművét. A Webasto töltőkábelek kiváló minőségűek és a legújabb technológiát használják a hatékony töltés biztosítása érdekében. Az egyik legfontosabb jellemzője a kábeleknek a nagy teljesítményű töltés, amely lehetővé teszi a járművek gyors töltését, vagy akár a párhuzamos töltésre való képességet is. A Webasto töltőkábelek egyszerűen használhatók és könnyen csatlakoztathatók az elektromos hálózathoz és a gépjárműhöz. Ezen kívül, biztonsági intézkedéseket is tartalmaznak, mint például túlfeszültség-védelem vagy túláram-védelem, hogy megelőzzék a baleseteket és az esetleges károkat. A választékban számos típusú Webasto töltőkábel található, amelyek különböző típusú elektromos járművekkel kompatibilisek. Ez lehetővé teszi, hogy minden féle autó tulajdonosa megtalálja a számára legmegfelelőbb töltőkábelt a webáruház kínálatában. Összességében, a Webasto töltőkábelek nagyszerű választásnak bizonyulnak az elektromos járművek hatékony és biztonságos töltéséhez. A minőségi kialakítás és a különböző funkcionalitások lehetővé teszik a tökéletes töltési élményt az autótulajdonosoknak. A Webasto márka híres innovációiról és az elektromos járműtöltési technológiák kiemelkedő terjesztéséről, így megbízható és megbízható töltőkábelek vásárlására számíthatnak a vásárlók a Webasto webáruházban.

Mode3 elektromos autó töltőkábel egy csatlakozó kábel, mely min. 3,7 kW és max 22 kW teljesítménnyel képes elektromos áramot továbbítani a töltőállomás és az el ektromos autó között. A gyorstöltő kábellel Magyarországon a széles  körben elterjedő ingyenes töltési hálózatnak köszönhetően egyre gyorsabban és költséghatékonyabban tudjuk tölteni az elektromos autókat.  A Webasto töltőkábellel az utcai töltőpontokon és a bevásárlóközpontokban töltheti autóját.

Kompatibilis autók listája: Audi A3 E-Tron, Audi Q7 E-tron, Audi e-Tron Quattro, Audi e-Tron Sportback, BMW 94Ah, BMW i3, BMW i8, BMW 330e, BMW 740e, BMW 2 series, BMW X5, BMW 530e, Chevrolet Volt, Chevrolet Spark, Citröen C-Zero, Citröen Berlin go  L1 PHEV, Fiat 500e, Ford Focus Electric, Ford C-Max Energi, Hyundai Ioniq Electric, Hyundai Ioniq Plug-in, Hyundai Kona Electric, Kia Niro, Kia Niro PHEV, Kia Optima PHEV, Kia Soul EV, Mini Cooper S E Countryman, Mercedes B Class, Mercedes EQC 400, Mercedes EQA, Mercedes GLE 500e, Mercedes S500 PHEV, Mercedes SLS EV, Mercedes Vito E-Cell kisbusz, Mini Cooper S E Countryman, Mitsubishi Outlander PHEV, Nissan NV200 kisbusz, Nissan Leaf 2012-2017, Nissan e-NV200 Kombi, Nissan Leaf, Nissan e-NV200, Peugeot Ion, Peugeot Galicia, Peugeot Partner, Porsche 918 Spyder, Porsche Cayenne, Porsche Panamera S PHEV, Porsche Raycan Porsche Panamera 4 E-Hybrid, Renault Fluence, Renault Kangoo Phase ½, Renault Kangoo ZE (2012-ig), Renault Zoe, Smart ForFour, Smart ForTwo, Tesla Model 3, Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model Y, Toyota Prius, Toyota RAV4, Toyota Auris, Volkswagen e-Up!, Volkswagen e-Golf!, Volkswagen Passat, Volvo S90, Volvo V90 T8, Volvo V60, Volvo XC90 T8 és további Type2 csatlakozóval rendelkező autók

Rendezés: