Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Otthoni elektromosautó gyorstöltő

a Voltie okos fali gyorstöltő előnyei:

Strapabíró, esztétikus külső és széleskörű funkciók kombinációja
A széleskörű szolgáltatások teszik a Voltie-t ideális választássá otthonában. A töltő beépített kábellel rendelkezik, és minden elektromos autóhoz alkalmas, Type2 töltőcsatlakozóval. A termékre 3 év garancia van. Kialakítása csúcsminőségű anyaghasználat mellett biztosítja a hosszútávú megbízhatóságot.

Egyszerű használat
Ha még soha nem használt töltőt, a Voltie akkor is tökéletes az Ön számára. Az első konfiguráció után (melyet telepítéskor elvégzünk) akár az applikáció megnyitása nélkül, automatikusan is tölthet vele.

Kijelző
A Voltie kommunikatív partner, a töltési folyamatot nyomon követheti a készülék kijelzőjén. Nem csak a töltéssel kapcsolatos információkat láthatja, hanem az egyes üzemállapotok is jól elkülönülnek.

Szép design, korszerű belső
Fejlett technológiánk szálcsiszolt fémházban kapott helyet, minden olyan funkcionalitással rendelkezik, amit az otthoni, irodai és publikus töltés napjainkban megkíván

Maximális töltési élmény
A konnektoros töltéshez képest akár 8X gyorsabb töltés, harmóniában a háztartás többi fogyasztójával.

Wifi, 4G kapcsolat
Lehetővé teszi a Voltie számára, hogy kommunikáljon a töltéskezelő platformjával. Frissített és szinkronizált adatok valós időben, Önnek és szakembereink számára. (4G modem opcionális kiegészítő)

Letöltés: 

Rendezés: