Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Otthoni és céges elektromosautó gyorstöltő

A Wallbox Pulsar Plus egy kiváló minőségű elektromos töltőállomás az elektromos autók és tulajaik számára, amely komplett és megbízható töltőmegoldást kínál. A Wallbox Pulsar Plus rendelkezik egy mobilalkalmazásból elérhető kezelőfelülettel, amely lehetővé teszi az adott autó töltésének testreszabását. Ez a töltőállomás gyors töltést biztosít, amely megkönnyíti az autó feltöltését akár otthon, akár a munkahelyen. Ez a készülék könnyen telepíthető a szakemberek által és kompakt, ami ideálissá teszi a háztulajdonosok és vállalkozások számára is. A Wallbox Pulsar Plus-t számos autógyártómárka támogatja, és kompatibilis az összes a tisztán elektromos üzemű járművek és Plug-in Hybrid járművekkel is. A webáruházban a Wallbox Pulsar Plus kínálata különböző maximális teljesítménnyel és kábelhosszakkal elérhető, hogy minden ügyfél megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A vásárlók így saját egyedi igényüket figyelembe véve választhatnak a különböző Wallbox modellek között. Összességében, a Wallbox Pulsar Plus egy rugalmas és hatékony elektromos fali töltő, amely lehetővé teszi az elektromos járművek tulajdonosainak, hogy könnyedén és gyorsan feltöltsék járműveiket otthonukban vagy munkahelyükön.

a Wallbox fali gyorstöltő előnyei:

  • Bővíthetőség: A Wallbox készülékek egyszerűen csatlakoztathatóak és több töltő vezérlésére képesek.
  • Kompatibilitás: Modelljeink különféle töltőkábelekkel és tápegységekkel kaphatók, hogy megfeleljenek minden EV és telepítés igényének.
  • Tartósság: Európában tervezett és gyártott töltőink tartós kivitelben készülnek és a Wallbox jótállás érvényes rájuk.
  • Erőteljesség: A maximális 22 kW teljesítmény mellett akár 8-szor gyorsabb töltést is tapasztalhat egy szokásos töltőhöz viszonyítva.
  • Hatékonyság: Terheléskezelő megoldásainkkal testre szabhatja a töltő energiafogyasztását, hogy ne lépje túl az épülete elektromos rendszerének kapacitását és elkerülje a váratlanul magas energiaköltségeket.
  • Csatlakoztathatóság: A különböző csatlakozási lehetőségek bármilyen számítógépről vagy intelligens eszközről biztosítják töltőink teljes vezérlését.

Letöltés: 

Rendezés: