Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EV Casco biztosítás

Elektromos autók biztosítása

Az elektromos és plug-in hibrid autókban is kárt tehet egy jégverés, de történhet autólopás vagy össze is törhet egy balesetben. A magas alkatrészárak jelentős költségeket róhatnak Önre tulajdonosként. Előfordulhat káreseményként az elektromos és plug-in hibrid gépjárműveknél a töltő ellopása is. Ezt is be lehet építeni a casco biztosításba. Együttműködő partnerünk 15 biztosítótársasággal dolgozik együtt, így biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő biztosítást. Partnerünk a +36707700335-ös telefonszámon várja hívását! Kérjük hivatkozzon oldalunkra a hívás során!

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?

Az EV CASCO biztosításokat kifejezetten elektromos autók vagy plug-in hibrid személygépjárművek védelmére ajánljuk. Bárkinek, aki rendszeresen vezet, vagy már megtapasztalta korábban, hogy mennyi kiadással, fárasztó ügyintézéssel, kellemetlenséggel jár, ha baj történik az autójával. Emellett azoknak is ideális választás, akik kiegészítő szolgáltatásainknak köszönhetően műszaki hiba vagy jogi probléma felmerülése esetén is szeretnének hatékony és gyors segítséget.

Mire figyeljen egy elektromos autó CASCO-jánál?

  1. Az esetleges speciális szabályokra, melyek csak az elektromos járművekre vonatkoznak.

  2. Csak az elektromos járművekre vonatkozó különleges megkötésekre, rendelkezésekre.

  3. Kiterjed-e a biztosítás minden alkatrészre, tartozékra, biztosítási eseményre - például töltés közbeni töltőkábel lopásra.

Biztosítási szerződést áttanulmányozni nem tartozik a kellemes feladatok közé, ezért érdemes tanácsadó véleményét kikérni, nehogy a káresemény után derüljön ki, hogy az elektromos autóját nem védte a biztosítás minden tekintetben.

Hívja partnerünket a +36707700335-ös telefonszámon!