Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakossági és üzleti célú elektromos autótöltő telepítés

Elektromos autó töltő telepítés szolgáltatásunk már elérhető Budapesten, illetve Pest, Nógrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar megyében. A kiszállás Fót-Gödöllő és Tiszafüred 25 km-es sugarú vonzáskörzetében ingyenes.

Kérjen felmérést, rendelje meg az elektromos autó töltő telepítést, vagy igényelje karbantartási, illetve éves felülvizsgálati szolgáltatásunkat telefonon!

Kollégánk a +36706061270-es telefonszámon várja hívását!

Nyitvatartás: 

Hétfő-Péntek: 8:00-17:00

Szombat: 8:00-14:00

Válasszon előre meghatározott csomagjaink közül vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat az elektromos autó töltő telepítésre, túláramvédelem-kiépítésre, vagy elektromos hálózatának felmérésére!


 

Otthoni elektromos autó töltő

Otthoni elektromos autó töltő segítségével kényelmesen, gyorsan és egyszerűen tudja tölteni autóját!

Német minőségű töltőállomásainkra 5 év garanciát biztosítunk, mely minden elektromos autótulajdonos számára elengedhetetlen!

Elektromos autó töltőállomásaink minden típusú elektromos autóhoz ideálisak

Akár 8-szor gyorsabban töltheti fel autóját, mint a hagyományos schuko aljzatról.

A töltőállomásaink a legszigorúbb német biztonsági tanúsítvánnyal és megfelelőségi előírással rendelkeznek, így biztos lehet benne, hogy az EV-töltés nem veszélyezteti otthonát.

Nem kell többet töltőállomást keresgélnie, vagy drágább, nyilvános megoldás mellett döntenie.

 


Önkiszolgáló elektromos autó töltőállomás

Cége telephelyén megfordulnak ügyfelek, vagy alkalmazottak elektromos, vagy hybrid meghajtású autóval? Gondoskodjon az ő kényelmükről, nyújtson plusz szolgáltatás, amivel Ön is jól jár!  

A Webasto ChargeConnecttel bármikor és bárhonnan ellenőrizheti a töltőállomása aktuális státuszát, lekérheti a teljes töltés történetet, az energiafogyasztást és még sok minden mást. 

A töltő infrastruktúra távolról vezérelhető és kezelhető. A töltőállomás adatai a Webasto ChargeConnect portálon és alkalmazáson keresztül leolvashatók, így biztosítva a maximális átláthatóságot, ellenőrzést és biztonságot.

 

 

 


 

Az AC típusú elektromos autó töltő telepítési szolgáltatást a következő területeken vállaljuk:

MAGÁNHÁZ és IRODAHÁZ PARKOLÓ

VÁLLALATI PARKOLÓ

CÉG TELEPHELY

LOGISZTIKAI KÖZPONT

KIKÖTŐ

MAGÁN TERÜLETEK

SZÁLLODÁK

  HIVATALOK

 

Rendezés: