Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Otthoni és céges elektromosautó gyorstöltő

A TeltoCharge amely a mobilitással és az elektromos töltéssel kapcsolatos termékek széles választékát kínálja.

TELTOCHARGE
A TeltoCharge egy kiváló minőségű, nagymértékben testreszabható és könnyen használható elektromos töltési megoldás, amely megváltoztatja az elektromos járművek töltési élményét. A Teltonika Energy egy kivételes terméket kínál, amely ötvözi a funkcionalitást, a prémium megjelenést, a robusztus felépítést és az intelligens EV-töltési funkciókat, hogy időt és pénzt takarítson meg.
A TeltoCharge egy egyszerű, intelligens és megbízható elektromos töltő, amelyet az ügyfelek igényeik és preferenciáik szerint szabhatnak. Az akár 22 kW töltőkapacitással rendelkező készülék minden elektromos járművel és Plug-in (PHEV) hibriddel kompatibilis.

TESTRESZABHATÓ
A TeltoCharge prémium dizájnnal rendelkezik, számos konfigurációs lehetőség közül választhat: öt különböző előlap szín, kötött/független.
KÖNNYEN
Gyors, egyszerű és gördülékeny elektromos töltési élmény a kezdetektől fogva. A TeltoCharge készülék kiválasztásától és testreszabástól a teljes beállításig.
OKOS
A számos innovatív megoldással gazdagított TeltoCharge számos intelligens funkciót kínál, amelyek okostelefonról vagy táblagépről érhetők el.
MEGBÍZHATÓ
A TeltoCharge robusztus felépítésű, hogy ellenálljon bármilyen beltéri vagy kültéri ütésnek. Erős biztonsági opciókat is tartalmaz, hogy megvédje az eszközt a nem kívánt felhaszná

Rendezés: