Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ETREL

az ETREL fali gyorstöltő előnyei:

Az Etrel INCH AC töltőállomások különféle otthoni vagy üzleti felhasználási eseteket kínálnak, fejlett csatlakozási lehetőségeket, használati minta felismerést és dinamikus energiagazdálkodást kínálva. Figyelembe véve a felhasználói igényeket, a helyi fogyasztást, a helyi energiatermelést, a tarifákat és a DSO-jeleket, a töltési teljesítmény a töltés során változik, hogy alkalmazkodjon a dinamikusan változó körülményekhez. A termék tartósságát 5 kontinens különböző piacain jól fogadták.

Konfigurálható töltők több felhasználási esetre A konfigurálhatóság és az egyedi beállítás közvetlenül a gyártósorról, az ismerős házba csomagolva széles körű alkalmazhatóságot kínál ugyanazzal a telepítési folyamattal.

Háttér agnosztikus a nagyobb kényelem érdekében Az integrált és számos töltési pont- és energiamenedzsment-rendszerrel működő INCH-töltők átfogó dokumentációs könyvtárat kínálnak az OCPP vagy Modbus TCP zökkenőmentes integrációjához. Ugyanaz a platform az egész termékskálán A teljes termékskálán futó egységes INCH firmware platform jelentősen csökkenti a beállítási és karbantartási időt, és biztosítja a zavartalan működést.

Az Etrel INCH két prioritást szem előtt tartva dolgozik: a legjobb felhasználói élmény biztosítása és a működési költségek csökkentése, a töltési teljesítmény dinamikus kiegyensúlyozása az energiahatékonyabb töltés érdekében. Az INCH képes megjegyezni és előre jelezni az ismert felhasználók töltési szokásait azáltal, hogy töltési profilokat hoz létre használati szokásokból és energiából tarifák, biztosítva a zökkenőmentes és költséghatékony töltési élményt. Az egyedülálló mágneses kábeltartó lehetővé teszi, hogy az elektromos járművezetők gyorsabban kezeljék és tárolják a töltőkábelt. Az érintőképernyős LCD-képernyő, a jelzőfény és a hangok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a töltővel való interakció preferált módszerét alkalmazza az azonnali kényelem érdekében. A fejlett terheléskezelési algoritmusok szinte minden helyen biztonságos telepítést biztosítanak költséges hálózati csatlakozási pontok frissítése nélkül. A Load Guard érzékelővel összekapcsolva vagy az épület energiagazdálkodási rendszeréhez csatlakoztatva a töltők dinamikus terheléskezelési algoritmusokat használnak, hogy a töltési teljesítményt más épületek fogyasztóihoz igazítsák, és megakadályozzák a túlterhelést. Ha korlátozott töltési teljesítményű klaszterbe csatlakozik, az energia intelligens elosztása történik. az összes töltő között, az elektromos járművek jellemzői és prioritása alapján.