Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teltonika

TELTONIKA ENERGY
A Teltonika Energy egy technológiai vállalat, amely innovatív elektromos járművek (EV) töltési megoldásokat fejleszt és szállít. Fő célja az elektromos járművek világszerte történő elterjedésének felgyorsítása azáltal, hogy hatékonyabb és fenntarthatóbb vezetést tesz lehetővé.
A Teltonika Energy csapata erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy kielégítse az egyszerű, intelligens és megbízható elektromos töltőkészülékek iránti növekvő keresletet, amelyet az emberek igényeik szerint alakíthatnak. Emellett a vállalat arra törekszik, hogy az elektromos járművek töltési technológiáját megfizethetőbbé és elérhetőbbé tegye több millió ember számára, biztosítva számukra az általuk megérdemelt szolgáltatásminőséget.
Küldetése a hatékonyabb és környezetbarátabb vezetés lehetővé tétele, amely hatékonyan járul hozzá a CO2-kibocsátás csökkentéséhez.
Ahogy a töltési igények fejlődnek, a vállalat továbbra is biztosítja az infrastruktúrát és a szakértelmet, amely az elektromos mobilitás bevezetéséhez szükséges, és támogatja az ügyfelek elégedettségét és a járművek mozgását. Folyamatosan innovatív elektromos járművek hardver- és szoftvermegoldásaival a Teltonika Energy a legjobb elektromos járművek töltési élményét kívánja nyújtani.


A TELTONIKA IoT GROUP RÉSZE
Az Európa szívében található Teltonika Energy a Teltonika IoT Group része, amely kivételes Internet of Things (IoT) megoldások fejlesztéséért és gyártásáért felelős a globális piacokon.
A Teltonika IoT Group szárnyai alatt működő Teltonika Energy eszközöket házon belül gyártják modern gyártóüzemekben Litvániában. A több mint 24 éves gyártási tapasztalat, a szigorú folyamatok és a legmodernebb berendezések segítik a vállalatot abban, hogy a legmagasabb minőségű termékeket biztosítsa.

 

Rendezés: