Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Céges elektromosautó gyorstöltő

A Wallbox Commander 2 egy olyan elektromos töltőállomás, amelyet elektromos járművek töltésére terveztek. A készülék lehetővé teszi az otthoni töltést, valamint a munkahelyi és nyilvános helyeken történő töltést is. Ez a töltőállomás kiváló minőségű és prémium kialakítású, amely a modern technológiát és innovációt egyben képviseli. A Commander 2 alkalmas minden típusú elektromos jármű töltésére, beleértve az elektromos autókat vagy plug-in-hibrideket is. A Wallbox Commander 2 rendelkezik egy intelligens töltésvezérlő rendszerrel, amely lehetővé teszi a töltés időzítését és a töltő teljesítményének beállítását. Ezáltal optimalizálható a töltési folyamat az áramhálózat kapacitásának figyelembevételével. A használhatóságot tovább fokozza az intuitív felhasználói felület, amely egyszerű navigációt és könnyű kezelést biztosít. A Commander 2 számos biztonsági funkcióval rendelkezik, például túlfeszültség- és túlterhelés védelemmel. Ezenkívül a Wallbox Commander 2 kompatibilis a legtöbb okos otthoni rendszerrel és lehetőséget nyújt a távoli vezérlésre. Egy okostelefonos alkalmazás segítségével könnyedén indítható és leállítható a töltés, valamint monitorozható a töltési állapot és a fogyasztás is. Az összekapcsolhatóság és az intelligens funkciók kombinációja a Wallbox Commander 2-t az elektromos jármű tulajdonosoknak ideális választássá teszi. Ez a töltőállomás biztosítja a hatékony, biztonságos és kényelmes töltést otthonukban vagy a nyilvános töltőpontokon is.

a Wallbox fali gyorstöltő előnyei:

  • Bővíthetőség: A Wallbox készülékek egyszerűen csatlakoztathatóak és több töltő vezérlésére képesek.
  • Kompatibilitás: Modelljeink különféle töltőkábelekkel és tápegységekkel kaphatók, hogy megfeleljenek minden EV és telepítés igényének.
  • Tartósság: Európában tervezett és gyártott töltőink tartós kivitelben készülnek és a Wallbox jótállás érvényes rájuk.
  • Erőteljesség: A maximális 22 kW teljesítmény mellett akár 8-szor gyorsabb töltést is tapasztalhat egy szokásos töltőhöz viszonyítva.
  • Hatékonyság: Terheléskezelő megoldásainkkal testre szabhatja a töltő energiafogyasztását, hogy ne lépje túl az épülete elektromos rendszerének kapacitását és elkerülje a váratlanul magas energiaköltségeket.
  • Csatlakoztathatóság: A különböző csatlakozási lehetőségek bármilyen számítógépről vagy intelligens eszközről biztosítják töltőink teljes vezérlését.

Letöltés: 

Rendezés: