Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az autotoltom.hu e-autós webáruház üzemeltetője a Product-Expert Kft., egy teljes mértékben magyar tulajdonú gazdasági társaság. Tulajdonosai gépjármű javítási és karbantartási tevékenységek kivitelezésére, az ehhez kapcsolódó mérnöki-műszaki tanácsadásra alapították 2017-ben, Tiszafüreden.

A napjainkban jelentkező környezettudatos és energiamenedzsment központú igényeknek megfelelően a vállalkozás kiszélesítette korábbi tevékenységi körét. Ez alapján járműipari elektromos autótöltők telepítését és értékesítését kezdtük meg. Ezenkívül a hozzá részben vagy egészben kapcsolódó épületvillamossági munkálatokat is el tudunk végezni szolgáltatási területünkön. Ügyfélkörünknek igyekszünk a szabványok és a törvény szerint előírt autótöltési pontok kiépítését biztosítani az általunk képviselt márkák képviseletével. Az ügyfélkört magánszemélyek és vállalkozások egyaránt alkotják.

Ehhez a kereskedelmi és kivitelezői tevékenységhez kapcsolódóan létrehoztuk az autotoltom.hu e-autós webáruházat, mellyel szeretnénk termékeink gyors elérését biztosítani folyamatosan bővülő ügyfélkörünk számára. Ezzel a szolgáltatással a webáruházi értékesítést, azaz e-kereskedelmi tevékenységünket is megkezdtük.

Az e-autótöltők telepítése minden esetben az épületvillamossági rendszerek szakszerű felülvizsgálatával, illetve épületvillamossági munkálatokkal jár. Ehhez a szakmai és kereskedelmi munkához a Webasto, Wallbox, Schneider Electric, ABB, Etrel és TeltoCharge magas színvonalú termékeit használjuk és kínáljuk ügyfeleink részére.

Cégünk elsődleges célkitűzése, hogy hosszú távú minőségi szolgáltatást nyújtson és személyre szabott tanácsadás formájában adjon segítséget meglévő és új partnereinek.

Arra törekszünk, hogy minden különleges jármű- és épületvillamossági igénynek, illetve magas szakmai követelménynek megfeleljünk. Az egyre magasabb szintű elvárásokat professzionális módon és kiváló kivitelezési minőségben, a szerződésben meghatározott határidőre igyekszünk teljesíteni, legyen szó kereskedelmi vagy műszaki kivitelezési szolgáltatásról.

Az autotoltom.hu telepítő partnerek már az ország számos pontjáról biztosítják szolgáltatásaink széleskörű elérhetőségét. Partnereink listája folyamatosan bővül. Arra törekszünk, hogy Magyarország teljes területét lefedő hálózatot hozzunk létre. Amennyiben szeretne csatlakozni Hozzánk telepítő partnerként kérjük, hogy vegye fel Velünk a kapcsolatot!