Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ETREL INCH Duo

Az ETREL INCH Duo egy olyan elektromos autó töltőállomásokat kínáló termékcsalád, amely magas minőségével és innovatív technológiájával kiemelkedik a piacon. Ez a kategória kifejezetten az elektromos autóval rendelkező ügyfelek igényeit kielégítő termékeket tartalmaz. A ETREL INCH Duo különböző típusú elektromos autó töltőállomásokat kínál, amelyek különböző teljesítményt és tervezést kínálnak. Az ügyfelek számára lehetőség van a töltőállomások telepítésére saját otthonukban vagy üzleti vállalkozásukban, hogy lehetővé tegyék az elektromos járműveik hatékony és megbízható töltését. A ETREL INCH Duo termékek továbbá kényelmes és intelligens funkciókkal rendelkeznek, amelyek elérhetővé és átláthatóvá teszik a felhasználók számára az a különböző információkat például a töltés idejéről és a költségekről. A töltőállomások gyors és hatékony töltést biztosítanak, míg a fejlett biztonsági funkciók kiküszöbölik a káros elektromos problémákat és visszatartásokat. Az ETREL INCH Duo termékek dizájnja modern és letisztult, így harmonikusan illeszkednek bármely környezetbe. A töltőállomásokat könnyű kezelni és telepíteni, így akár kezdő elektromos autó tulajdonosok számára is ideális választás. Az ETREL INCH Duo termékek megbízható minősége és hatékonysága magas szintű elégedettséget nyújt az ügyfeleknek, akik továbbra is fenntartható és környezettudatos életstílust folytatnak az elektromos autóikkal. A töltőállomások széles választéka lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megtalálják a legmegfelelőbb terméket az egyéni igényeikhez és költségvetésükhöz.

az ETREL fali gyorstöltő előnyei:

Tervezés és tartósság
Az ikonikus ház törésálló akrilüveg lemezzel, alumínium házba rögzítve, tartósságot és hosszabb élettartamot biztosít.

Csatlakozási és integrációs lehetőségek
A töltő zökkenőmentesen integrálható az épület energiagazdálkodási rendszerébe vagy egy back-office megoldásba a különböző csatlakozási lehetőségek és a nyílt protokoll támogatása révén

Erőteljes webes felület
A hatékony webes felület minden egyes töltőhöz könnyen elérhető, és lehetővé teszi a kis töltőcsoportok biztonságos és kényelmes kezelését, valamint a helyi hirdetések beállítását.

Load Guard
Intelligens érzékelő A terhelésvédő segít az INCH-os töltőknek a teljes akkumulátort a kívánt időpontban leadni anélkül, hogy túlterhelnék a hálózati csatlakozási pontot. Ezt úgy teszi, hogy a töltő terheléskezelési algoritmusait a helyi fogyasztás valós idejű méréseivel táplálja.

Nagy klaszteres megoldás
A helyi terheléskezelési képességek biztosítják a stabil működést, függetlenül a külső kapcsolat elérhetőségétől. Az Etrel Large Cluster Solution segítségével az INCH töltők zökkenőmentesen működnek nagy létesítményekben, például lakóépületekben vagy flottaparkolókban, így a teljes fogyasztást a hálózati csatlakozási pont határain belül tartják.

SZERETETT KÜLÖNLEGES DESIGN, TELJESEN ÚJ TECHNOLÓGIA

Az INCH Duo egy nem feltűnő, tartós töltő, amely készen áll a folyamatos működésre igényes nyilvános helyeken. Az ergonomikus kialakítás és az egyszerű töltési utasításokkal és ad-hoc fizetési lehetőséggel ellátott, nagyméretű kijelző kényelmet nyújt az új felhasználók számára, míg az opcionális külső érzékelőeszközökkel, például parkolóérzékelőkkel való integráció javítja az infrastruktúra hozzáférhetőségét és optimalizálja a használati szokásokat.

 

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ ÉRINTŐ KIJELZŐ MÁR RÁNÉZÉSRE BIZALMAT NYÚJT

A több nyelvet támogató felhasználói felület könnyen használható, és minden szükséges információt megad a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ ÉRINTÉS NÉLKÜLI FIZETÉS EGYSZERŰBB

Az érintés nélküli fizetési modul gyorsabb ad-hoc használatot tesz lehetővé regisztráció nélkül, így növelve a felhasználói kényelmet. Egy töltőcsoportban a mesterállomás fizetőterminálként szolgálhat az egész csoport számára, tovább csökkentve a töltési infrastruktúra üzemeltetési költségeit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaszter-2

UTCABÚTOR FORMA. NAGY ROBUSZTUSSÁGON, KICSI LÁBNYOMON

A kompakt kialakítás megkönnyíti a telepítést olyan helyeken, ahol korlátozott a rendelkezésre álló hely. Az egyedi kialakítás a meredek lejtéssel a tetején gondoskodik arról, hogy az állomások könnyen felismerhetők legyenek, és tiszták maradjanak. Robusztus rozsdamentes acélból készült, így kiváló tartósságot biztosít minden időjárási körülmény között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A TESTRESZABHATÓSÁG SEGÍTI, HOGY TÖLTÉSI HÁLÓZATÁT MEGKÜLÖNBÖZTESSE MÁSOKTÓL

A lapos felület értékes lehetőségeket kínál a márkaépítéshez és a testreszabáshoz, hogy töltőhálózata kiemelkedjen a tömegből. Különleges formájának köszönhetően az INCH Duo töltőállomás könnyen észrevehető, miközben nem feltűnő a nyilvános helyeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INCH Duo - szerelés

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS ÉS KARBANTARTÁS

Az INCH Duo töltőállomást minden felhasználó szem előtt tartásával tervezték. Az állomás szervizterülete kényelmesen megközelíthető a szélesre nyíló szervizajtón keresztül, ahol a bepattintható alkatrészmodulok biztosítják a gyorsabb terepi karbantartást. A hozzáadott dőlés- és ajtóállapot-érzékelők azonnali tájékoztatást tesznek lehetővé közlekedési baleset vagy vandalizmus esetén, segítve ezzel az infrastruktúra biztonságának növelését és a hálózat kiváló formában tartását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A WEBES FELÉPÍTÉS LEHETŐVÉ TESZI A TÁVOLI HIBAELHÁRÍTÁST A MINIMÁLIS KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG ELÉRÉSÉÉRT

Figyelemmel kísérheti és kezelheti a töltést a fejlett webes felületen keresztül akár telefonról, akár számítógépről. A webalkalmazás ugyanazon a hálózaton lévő bármely eszközön működik, és mélyreható betekintést nyújt a felhasználónak a töltési energiafogyasztásba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendezés: