Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Céges elektromosautó gyorstöltő

A Wallbox Copper SB egy olyan elektromos autótöltő, amelyet kifejezetten háztartások és vállalkozások számára terveztek. Ez a típusú töltő lehetővé teszi az autók gyors és hatékony töltését, így könnyedén megtölthető az elektromos járművek akkumulátora. A Wallbox Copper SB egy kompakt és stílusos megjelenésű töltő, amely tökéletesen illeszkedik a modern épületek kialakításához.

A Wallbox Copper SB számos innovatív funkciót kínál. A legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a két népszerű töltési módot támogató teljesítményátvitel: 3,7 kW (egyfázisú) és 7,4 kW (egyfázisú vagy háromfázisú) között. Emellett a töltő felszerelhető vezeték nélküli hálózati csatlakozással is, amely még kényelmesebbé teszi a töltési folyamatot.

A Wallbox Copper SB beépített LCD kijelzővel és egyszerűen kezelhető vezérlőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a töltési módok és beállítások személyre szabását. A töltő biztonságos töltési folyamatot biztosít, tartalmaz túlfeszültség- és rövidzárlat elleni védelmet, valamint túlmelegedés elleni védelmet.

A Wallbox Copper SB egyaránt alkalmas beltéri és kültéri telepítésre, mivel rendelkezik IP55 védelemmel, amely megvéd a por és a víz ellen. A töltő könnyen telepíthető, és rendelkezik egyedi ötvözetű rézborítással, amely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít.

A Wallbox Copper SB alkalmas minden típusú elektromos jármű töltésére, és kompatibilis a legkülönbözőbb elektromos autógyártókkal és modellekkel. Ennek köszönhetően egy sokoldalú töltő, amely megfelel minden autótulajdonos igényeinek, legyen az otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra. Összességében a Wallbox Copper SB egy magas minőségű és megbízható töltő, amely leegyszerűsíti elektromos autójának otthoni töltését.

a Wallbox fali gyorstöltő előnyei:

  • Bővíthetőség: A Wallbox készülékek egyszerűen csatlakoztathatóak és több töltő vezérlésére képesek.
  • Kompatibilitás: Modelljeink különféle töltőkábelekkel és tápegységekkel kaphatók, hogy megfeleljenek minden EV és telepítés igényének.
  • Tartósság: Európában tervezett és gyártott töltőink tartós kivitelben készülnek és a Wallbox jótállás érvényes rájuk.
  • Erőteljesség: A maximális 22 kW teljesítmény mellett akár 8-szor gyorsabb töltést is tapasztalhat egy szokásos töltőhöz viszonyítva.
  • Hatékonyság: Terheléskezelő megoldásainkkal testre szabhatja a töltő energiafogyasztását, hogy ne lépje túl az épülete elektromos rendszerének kapacitását és elkerülje a váratlanul magas energiaköltségeket.
  • Csatlakoztathatóság: A különböző csatlakozási lehetőségek bármilyen számítógépről vagy intelligens eszközről biztosítják töltőink teljes vezérlését.

Letöltés: 

Rendezés: