Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ABB Terra AC

Ezt nem ma hoztuk létre, hanem már 130 éve.

Az okos mobilitás, az okos épületek és az okos otthonok területén a világ legkülönbözőbb pontjain dolgozó szakemberek által kifejlesztett Terra AC fali töltő arra az örökségre épít, amelyet az ABB – a biztonságos, okos és fenntartható villamosítás szolgálatába állított, mindenki számára elérhető technológiai megoldások terén betöltött piacvezető szerepében – immár 130 éve gyarapít.

Az e-mobilitás infrastruktúrájának – ezen belül több országos töltőhálózat – fejlesztése, telepítése és karbantartása terén egy évtized alatt szerzett tapasztalat a magyarázat arra, hogy a világ legnagyobb márkái közül többen is miért éppen bennünket bíztak meg azzal, hogy az autópályáktól az otthonokig okosabb mobilitási megoldásokat dolgozzunk ki számukra. A piacon nincs olyan falitöltő-szolgáltató, amelyik az ABB testreszabott, intelligens és rendszerbe szervezett töltési megoldásokat kínáló, a teljes váltó- és egyenáramú töltőberendezés-spektrumot a telepítés helyétől és jellegétől függetlenül lefedő portfólióját akár csak megközelítő választékkal rendelkezne.

E jellemzőknek együttesen köszönhető, hogy az ABB valóban otthonosan mozog a járműtöltés területén, és a fali töltő berendezés modern életünk alapvető alkotóelemévé vált. Az otthoni járműtöltésben máris nélkülözhetetlen Terra AC fali töltő jellemzői: kiváló minőség, kiváló érték, a jövő kihívásainak is megfelelő rugalmasság, fokozott biztonság és védelem.

Az ABB több mint egy évszázada úttörő a villamosítás és a mobilitás területén