Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Otthoni elektromosautó gyorstöltő

A Green Cell egy feltörekvő márka, amelyet azzal a céllal alapítottak, hogy környezetbarát és fenntartható megoldásokat kínáljon az ügyfeleinek. A kategóriák széles választékát kínálja, amelyek közé tartoznak a különböző elektronikai termékek, például akkumulátorok, töltők, laptopok, mobiltelefonok és egyéb kiegészítők. A Green Cell fontosnak tartja a termékek minőségét és teljesítményét, ezért olyan termékeket kínál, amelyek valóban alkalmasak mindennapi használatra. Az akkumulátorok kiemelkednek a termékeik közül, mivel a Green Cell hasznosítja az ökológiai lábnyom egy részét azzal, hogy újrahasznosítja az alumíniumot és a műanyagot. Ezáltal csökkentik a környezeti hatásokat, és hozzájárulnak a globális erőforrások megőrzéséhez. A vállalat igyekszik támogatni a fenntartható fejlődést, ezért a Green Cell kategóriában olyan terméket ajánlunk, amely a lehető leginkább környezetbarát. Ezek a termékek segíthetnek az energiafogyasztás csökkentésében, és hozzájárulhatnak a fenntartható jövő megteremtéséhez. Maga a vállalat pedig ügyfélbarát megoldásokat kínál, mint például a hosszú idejű garancia és a visszatérítési lehetőség meghibásodás esetén. A Green Cell célja, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a termékekkel és a szolgáltatásokkal, valamint hogy hozzájáruljon az energiatakarékossághoz és a környezetvédelemhez.

GC EV PowerBox

Készülj fel a forradalomra

Minden elektromos járművel kompatibilis

Az elektromos járművek jelentik a jövőt. Szerelje fel még ma a GC EV PowerBox töltőt, és alakítsa garázsát, otthoni terét vagy irodai parkolóját EV / PHEV felhasználóbarát hellyé. Modern, gyors töltőrendszer és minimalista dizájn – ezt kapod a Green Cell töltővel.

LCD kijelző – minden ellenőrzés alatt áll

Most már minden releváns töltési adat látható – az aktuális teljesítmény, a munkamenet ideje, az üzemi hőmérséklet vagy akár a feltöltött kapacitás.

RFID

A Wallbox belsejében egy beépített RFID kártyaolvasó található, melynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen tudjuk aktiválni és befejezni az elektromos autó töltését.

Könnyen telepíthető - 3 fázisú csatlakozás

Csak csatlakoztasson 5 kábelt, és a töltő készen áll a használatra.

Jobb, ha van választási lehetőség

A 2-es típusú aljzat lehetővé teszi bármilyen kábel csatlakoztatását, attól függően, hogy melyik terminálra van szüksége. 2-es típusú kábel, vagy esetleg 1-es típusú?

2-es típusú csatlakozó – európai szabvány

A GC EV PowerBox töltőaljzat a legnépszerűbb 2-es típusú csatlakozó Európában (IEC 62196-2). Szabványos csatlakozóként széleskörű kompatibilitást biztosít az EU-ban megvásárolható kábelekkel, pl. 2-es típusú - 2-es típusú és 2-es típusú - 1-es típusú kábelekkel.

  • Rendkívül univerzális megoldás
  • Por- és vízálló
  • A csatlakozók hosszú élettartama 10 000 csatlakozásig

Ne pazarolja az idejét, és töltse fel autóját akár 22 kW-os teljesítménnyel
A Green Cell töltő a lehető leggyorsabb, 22 kW-os váltóáramú töltést teszi lehetővé – több mint 10-szer gyorsabban, mint egy fali konnektorból. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy amikor reggel felébred, az autó 100%-ban fel van töltve, és teljesen készen áll bármilyen útvonalra.


Biztonsági RCD A típusú + 6mA DC

A GC EV PowerBox töltő minden szükséges biztosítékkal fel van szerelve, hogy megvédje járművét és töltőjét a sérülésektől. A modern elektronika, a strapabíró és tömör felépítés évekig garantálja a megbízhatóságot.

Egyszerű telepítés

A töltőhöz mellékelve mindent megkap, amire szüksége van a töltő gyors és teljes falra szereléséhez, beleértve a fúrósablont, egy csavar- és tiplikészletet, valamint egy tartót a kábel kényelmes falon történő tárolásához.
Élvezze az új autókat, mint még soha

Függetlenül attól, hogy elektromos autó vásárlásakor a tiszta környezet kérdése, a technológiai lehetőségek vagy egy ilyen megoldás gazdaságossága vezérelte, ezúton szeretnénk gratulálni kiváló választásához, és egy lépéssel a klasszikus autózástól távolabbra került. Örülünk, hogy hozzánk tartozhat a zöld energia új hullámához, amely segít megváltoztatni ezt a világot!

Rendezés: