Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Céges elektromosautó gyorstöltő

Az EVlink terheléskezelési rendszer egy speciális kategória a webáruházban, amely az elektromos járművek töltésének optimalizálására és hatékony kezelésére szolgál. Az EVlink rendszer célja, hogy a felhasználóknak segítséget nyújtson a töltési folyamatok irányításához, valamint a terhelés optimalizálásához az elektromos hálózaton. Ez a kategória számos terméket tartalmaz, mint például a töltőállomások, az intelligens kommunikációs egységek és a vezérlő egységek. Az EVlink rendszer különböző konfigurációkban érhető el, hogy az ügyfelek megtalálják az adott igényeikhez leginkább megfelelő megoldást. A termékek kiváló minőségűek és megbízhatóak, így hosszú távon biztosítják a zavartalan elektromos jármű töltést. Az EVlink terheléskezelési rendszer innovatív funkciókat és technológiákat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a töltési időt beállítsák és előre ütemezzék, valamint nyomon kövessék a töltési folyamatot a távoli hozzáférési lehetőségek révén. Emellett a rendszer automatikus terheléskezelést is biztosít, amely optimalizálja az elektromos hálózaton lévő terhelést, hogy elkerülje a túlterheléseket és a káros hatásokat, valamint minimalizálja az energiafelhasználást. Az EVlink rendszer egyszerűen telepíthető és könnyen kezelhető. Használata és konfigurálása intuitív és felhasználóbarát felületen keresztül történik, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy személyre szabják a beállításokat és a prioritásokat a töltési folyamatokat illetően. A rendszer felhasználóbarát jellege lehetővé teszi a hatékony hálózat- és terheléskezelési műveleteket, miközben biztosítja a felhasználók kényelmét és elégedettségét a töltési folyamat során. Az EVlink terheléskezelési rendszer ideális választás elektromos járművet használó ügyfelek számára, akik hatékonyan szeretnék kezelni a töltési folyamatokat és optimalizálni az energiafelhasználást. A kategória kiváló minőségű termékekkel és innovatív technológiákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a zavartalan töltést és a hálózat terhelésének optimális kezelését.

Energiagazdálkodási és felügyeleti megoldások töltési infrastruktúrához

Az EcoStruxure EV Charging Expert előnyei:

 1. Biztosítsa az áramellátás rendelkezésre állását a nem tervezett leállások elkerülése érdekében
  Folyamatos, tisztességes és szabályozott EV-töltési szolgáltatásokat biztosít a töltők energiaigényének korlátozásával a helyszíni áramkimaradások (a fő megszakító kioldása) és az energiaszükséglet túllépése miatti büntetések elkerülése érdekében

 2. Csökkenti az energiaellátási és az elektromos infrastruktúra költségeit
  Az elektromos infrastruktúra fejlesztéseinek és a villamosenergia-tarifa ütemezésének minimalizálásával csökkenti a költségeket, mivel így minimalizálja az EV-töltést ha a villamosenergia ára magas, és maximalizálja azt, amikor alacsony.

 3. Hatékonyság energiaoptimalizálással
  Biztosítja, hogy a töltőállomás a lehető legnagyobb energiával működjön, miközben fenntartja az egyensúlyt a töltők és az épület többi része között.

 4. Flottakapacitás maximalizálása
  A költségek csökkentése érdekében segít minimalizálni a többletdíjakat csúcsidőben és -időszakban, amikor a létesítmény nagy valószínűséggel többletdíjat termelne.

 5. Növeli a járművezetők elégedettségét
  Ha szükséges, lehetővé teszi az autó töltését. Az EV-járművezetők számára lehetővé teszi a villanyszámlák minimalizálását.

Rendezés: